Pianolessen

Pianolessen op 

Pianoschool Friesland

Pianolessen


Op mijn Pianoschool Friesland geef ik met veel plezier piano- en keyboard les aan kinderen en volwassenen. Voor mij staat het plezier in les geven voorop. Voor jou is het belangrijk om muziek te spelen die je zelf mooi en interessant vindt en daar speel ik graag op in. Ik geef aandacht aan houding, techniek, ritme, theorie, leren noten lezen en met akkoorden spelen. De lesmethode en het lesmateriaal worden in overleg met de leerling gekozen en altijd op maat gemaakt. 

Pianolessen in Smallingerland

Wil je al jaren piano leren spelen?

Wil je al jaren piano leren spelen maar je bent er nooit aan toegekomen?


Zeg je al heel lang dat je pianoles gaat nemen? Wacht niet langer af en neem een gratis proefles en ontdek hoe leuk pianospelen is!


Op mijn Pianoschool geef ik met veel plezier pianoles aan kinderen en volwassenen. Pianoles is voor iedereen want iedereen kan leren piano spelen. Zelfs als je nog geen notenkennis of muzikale vooropleiding hebt. Bij Pianoschool Friesland leer je op een goede en plezierige wijze piano en keyboard spelen.


Tijdens de pianoles leer ik je van blad te spelen en muziek te analyseren. Je maakt muziek zodra je achter de toetsen van de piano gaat zitten en gaat spelen. Je luistert je naar de tonen die je aanslaat met je vingers. Welke tonen hoor je en hoe ontstaan de tonen, waarom klinkt het zo? Het leren luisteren naar de afstand tussen 2 tonen en de theorie van muziek, zo train je je gehoor!


Iedere les geef ik je een overzichtelijke kijk op de praktijk van de piano in combinatie met de theorie. Op deze manier krijg je kennis over de piano én leer je piano spelen.


Tijdens de les zijn we praktijkgericht bezig met de muziektheorie.  Samen zoeken we je favoriete songs uit. Voor jou is het belangrijk om muziek te spelen die je zelf mooi en interessant vindt en daar speel ik graag op in.


Ben je gevorderd in het spelen op piano of keyboard of heb je een doel waarmee ik je kan helpen verder te groeien? Vraag dan een gratis proefles aan! 

Muziek maken met plezier,

dat is mijn motto!

Muziekstijlen

Gospel

Opwekking

Singer-Songwriter

Gratis proefles


Wil je graag een proefles volgen en kennis maken met mij?


Wil je graag piano of keyboard leren spelen of wil  een van je kinderen met muziekles starten? Dat kan op toetsen, met zingen of allebei Als beginend muzikant ben je op Pianoschool Friesland van harte welkom. Ook als ervaren en gevorderd toetsenist of zanger kun je je op de Pianoschool gaan richten op nieuwe technieken en stijlen.


Als je start op toetsen en advies nodig hebt bij het kopen van een instrument dat je past, dan help ik je graag op weg bij de aanschaf van het type dat goed bij jouw situatie past.


Tijdens een gratis proefles maak je vrijblijvend kennis met de werkwijze en het lesprogramma van de Pianoschool. Je kunt al je vragen stellen en ik speel en zing graag wat voor je. Zo krijg je een prima indruk van wat Pianschool Friesland te bieden heeft.


Ben je al  benieuwd geworden?  Met een e-mail of een belletje is een afspraak voor uw gratis proefles zo gemaakt!