Basisschool Workshop keyboard/piano


Basisschool Workshop keyboard/piano


Wil jij als leerkracht jezelf kunnen begeleiden op piano of keyboard? Muziek en vrolijkheid in jouw klas waarmee je de ontwikkeling van je leerlingen bevordert? In de workshops leer je akkoorden en begeleiding van een aantal liedjes die je ook in de klas kunt zingen en aanleren.  Zingen in de klas wordt nog leuker met live pianomuziek!


Workshops keyboard/piano van Pianoschool Friesland zijn speciaal ontwikkeld voor deze vaardigheid. Jezelf en daarmee ook je leerlingen begeleiden, wij leren je dat dit niet moeilijk hoeft te zijn. In groepjes van maximaal 6 personen leer je in slechts 5 workshops keyboard en piano spelen van bladmuziek en zingen tegelijk. De liedjes zijn voor iedere groep op maat gemaakt waardoor de leerkracht met veel plezier deze muziek zelfstandig in de klas kan spelen. De liedjes blijven in het bezit van de leerkrachten waardoor zij door het volgen van deze workshops een repertoire van kinderliedjes en moderne popliedjes opbouwen.


Al na een eerste workshop lukt het om de aangeleerde muziek zelf te spelen in de klas.

Onder leiding van onze ervaren pianodocent ontstaat er een muzikaal enthousiasme in een ongedwongen en prettige sfeer. Gezamelijk, waarbij ook luisteren naar elkaar aan bod komt. Muziek in je klas is belangrijk en muziek is leuk!

De workshop wordt in samenspraak met de groep op maat gegeven. Vraag ons naar de ervaringen en mogelijkheden.
Pianolessen in Surhuisterveen Marum Gorredijk Beetsterzwaag Bergum Leek Roden


Basisschool Workshop keyboard/piano

Tarieven


Workshop keyboard/piano 8 lessen: pakketprijs € 1112,- dus € 139,- per les

Workshop keyboard/piano 5 lessen: pakketprijs € 845,- dus € 169,- per les

Workshop keyboard/piano 1 les: € 199,-


De workshops zijn inclusief door Pianoschool Friesland voor deze workshops ontwikkelde bladmuziek. In sommige gevallen wordt er speciaal voor de groep materiaal ontwikkeld, dit ter beoordeling van de docent van de pianoschool.


Belangrijk!

1) Deelnemers dienen zelf te zorgen voor hun keyboard/piano. Desgewenst kunnen wij adviseren bij de aanschaf. De les duurt 1 uur. De lessen kunnen verspreid over een periode worden gegevn maar kunnen ook wekelijks of om de week ingevuld worden.


2) Voor de lessen geldt een maximaal aantal deelnemers van 6 personen. Voor workshops met meer personen graag contact met ons opnemen.


3) Houd er rekening mee dat iedereen in de groep ongeveer hetzelfde niveau heeft. Als er grote verschillen zijn (beginnersniveau gecombineers met licht gevorderd) is het bespreekbaar om 2 niveaugroepen te maken en mogelijk 2 lessen achter elkaar in te plannen; in dat geval overleggen wij over de eventuele meerprijs. 


Tarieven zijn exclusief reiskosten van € 0,38 per kilometer. 


De opdrachtgever zorgt voor een ruimte met tafels en stoelen en electra, een schoolbord of smartboard en pennen/papier voor alle deelnemers en mogelijheid te fotokopieren.