Diensten

Pianolessen

Individuele pianolessen voor leerlingen van alle leeftijden en niveaus, gericht op het ontwikkelen van pianovaardigheden, technieken en muzikaal inzicht.

Of je nu droomt van pophits als Coldplay, Adele, Aerosmith of Susan en Freek, je leert tijdens de pianoles de basistechniek en ook het spelen van akkoorden.

De tarieven voor alle reguliere pianolessen zijn gebaseerd op een doorlopende overeenkomst met een minimum looptijd-  en opzegtermijn van een kalendermaand.

Pianoschool Friesland hanteert een richtlijn van 40 aangeboden lessen per jaar en is tijdens de basisschoolvakanties en op officiële feestdagen gesloten. De lessen worden evenredig over het jaar verdeeld in een vast weekrooster en duren een half uur.

De pianolessen worden gegeven op maandagmiddag, dinsdagmiddag, woensdagochtend en middag en vrijdagochtend en middag.

Voor pianolessen geldt een vast maandtarief van € 90,-

Voor lessen met een speciale inhoud wordt het tarief in overleg vastgesteld.

Jaarlijks is er een mogelijkheid om mee te spelen tijdens een voorspeelmiddag.

Zanglessen

Zingen is een geweldige manier om plezier te hebben en jezelf uit te drukken. Het vermindert stress, je zelfvertrouwen groeit en je stem en ademhaling worden getraind.

Bij Pianoschool Friesland kun je zangles volgen op je eigen niveau ongeacht je ervaring of je leeftijd. Of je nu je zangvaardigheden wilt verbeteren of gewoon wilt genieten van het zingen bij de piano, beide is mogelijk bij Pianoschool Friesland.

Onze zanglessen omvatten niet alleen het ontwikkelen van zangtechniek, maar ook aspecten zoals performance, podiumpresentatie en articulatie.

De zanglessen worden gegeven op maandagmiddag, dinsdagmiddag, woensdagochtend en middag en vrijdagochtend en middag.

Daarna bieden we verschillende lespakketten aan tegen betaalbare tarieven, afgestemd op jouw behoeften en wensen. Informeer naar de mogelijkheden.

Workshops

Bij Pianoschool Friesland bieden we boeiende workshops voor zowel leerkrachten als groepen die geïnteresseerd zijn in keyboard- en pianovaardigheden. Deze workshops zijn ontworpen om je in korte tijd vertrouwd te maken met akkoorden en begeleiding, zodat je zelfstandig kunt spelen en zingen in de klas of andere groepsomgevingen.

Onze workshops worden gegeven in kleine groepen, zodat er voldoende persoonlijke aandacht is. Je leert in een ontspannen sfeer en krijgt handige tips om liedjes effectief te begeleiden op piano of keyboard.

We bieden verschillende opties aan, variërend van 1 les tot een pakket van 5 of 8 lessen, tegen betaalbare tarieven. De workshops zijn inclusief door Pianoschool Friesland ontwikkelde bladmuziek, speciaal afgestemd op de groep en situatie.

Neem gerust contact met ons op om naar de mogelijkheden te informeren.

Vocal coaching

Vocal coaching richt zich op het verbeteren van zangtechnieken, het vergroten van je stembereik en het opbouwen van stemkracht. Daarnaast helpen we je met podiumpresentatie, articulatie en het interpreteren van teksten in verschillende muziekstijlen.

Of je nu je zangvaardigheden wilt verbeteren, je voorbereidt op een optreden of gewoon meer zelfvertrouwen wilt opbouwen in je zang, onze vocal coaching sessies zijn afgestemd op jouw behoeften.

We bieden zowel individuele zanglessen als gecombineerde sessies met pianobegeleiding aan. Hierdoor kun je zowel aan je zangtechniek werken als leren om met een live begeleiding te zingen.

Neem gerust contact met ons op om naar de mogelijkheden te informeren.

Arrangeren

Bij Pianoschool Friesland bieden we ook arrangementdiensten aan voor koren en andere muzikale groepen. Als ervaren arrangeur kan ik bestaande nummers omzetten naar arrangementen die passen bij de bezetting en het niveau van jouw ensemble.

Arrangeren is een creatief proces waarbij ik de originele compositie analyseer en vervolgens mijn creativiteit gebruik om nieuwe arrangementen te maken. Hierbij let ik op de gewenste toonsoort, stempartijen en andere specifieke wensen.

De arrangementen die ik maak kunnen gebruikt worden voor repetities, optredens of opnames. Veel van de koren waar ik mee samenwerk maken regelmatig gebruik van mijn arrangementen en waarderen de unieke twist die ik aan hun repertoire geef.

Als je interesse hebt in mijn arrangementdiensten of meer informatie wilt over tarieven en mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.

Dirigeren

Als ervaren dirigente bij Pianoschool Friesland bied ik mijn diensten aan voor het dirigeren en begeleiden van koren. Sinds 2007 heb ik diverse koren mogen leiden en begeleiden, waaronder gospelkoren, popkoren en vrouwenkoren.

Als dirigente sta ik niet alleen voor het koor, maar begeleid ik ook tijdens repetities en uitvoeringen. Mijn focus ligt op het samenbrengen van stemmen tot een harmonieus geheel en het overbrengen van de juiste emotie en expressie in de muziek.

Ik werk nauw samen met koren om hun repertoire te selecteren, te arrangeren indien nodig, en het koor optimaal voor te bereiden op uitvoeringen. Mijn doel is om de kracht en het plezier van samen zingen te laten ervaren door de leden van het koor en het publiek.

Mocht je op zoek zijn naar een ervaren dirigente voor jouw koor of ensemble, neem dan gerust contact met ons op.

Uitvoerend Musicus

Als uitvoerend musicus bij Pianoschool Friesland bied ik mijn diensten aan voor optredens en uitvoeringen. Met mijn jarenlange ervaring als pianiste en toetseniste sta ik klaar om muziek te brengen op diverse gelegenheden.

Of het nu gaat om een intiem concert, een feestelijke gelegenheid, een doopviering of een rouwmoment, ik zorg voor passende muzikale begeleiding. Mijn repertoire omvat een breed scala aan muziekstijlen, variërend van klassiek tot pop, gospel en meer.

Samen bespreken we de wensen en het programma, en ik zorg voor een professionele en sfeervolle uitvoering die aansluit bij de gelegenheid.

Mocht je interesse hebben in mijn diensten als uitvoerend musicus, neem dan gerust contact met ons op.

Wil je meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Je kan ook altijd direct een proefles boeken natuurlijk.